Urządzenia i Akcesoria
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (opcjonalnie)3 g
-
rice wine (opcjonalnie)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
515.1 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Ayam Pongteh
30 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Steamed Pepper Chicken
1 godz. 45 min
Braised Beef Stew with Radish
2 godz. 25 min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen