Urządzenia i Akcesoria
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (opcjonalnie)3 g
-
rice wine (opcjonalnie)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
515.1 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Brak ocen
Steamed Pork Patty
Brak ocen
Lemonade
5 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 godz. 35 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Tomato-egg drop soup
20 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Chicken Congee
1 godz. 30 min