Urządzenia i Akcesoria
Tomato and mushroom spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil25 g
-
bacon diced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced140 g
-
canned tomatoes400 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
spaghetti300 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
799.8 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
2009.8 kJ /
480.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
65.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
All in one bowl bolognese
40 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min