Urządzenia i Akcesoria
Tomato and mushroom spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil25 g
-
bacon diced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced140 g
-
canned tomatoes400 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
spaghetti300 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
799.8 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
2009.8 kJ /
480.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
65.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20min.
"Marry me" chicken pasta
35min.
Tomato and Bacon Spaghetti
35min.
Lala Clam Soup Meehoon
1hod. 15min.
Hand Ripped Cabbage
20min.
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min.
Easy Chinese beef and tomato
40min.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min.
Macaroni carbonara
30min.
Creamy "marry me" chicken pasta
30min.
No fail mash potato
20min.