Urządzenia i Akcesoria
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
roasted almonds25 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks, cut into thirds4 sprigs
-
garlic cloves3
-
water1840 g
-
quinoa well rinsed and drained100 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
leek white part only, cut into pieces225 g
-
celery cut into pieces150 g
-
broccoli cut into florets400 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces120 g
-
potato peeled and cut into pieces300 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)20 g
-
ground black pepper to taste
-
sunflower seeds2 tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
natural yoghurt high protein (see Tips)95 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tips)2 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
114.5 mg
Białko
18 g
Kalorie
1930 kJ /
462.5 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 min
Set and forget rice pudding
1 godz. 10 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Mushroom risotto
30 min
Caprese omelette
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Pea and mint soup
20 min
Vegetarian nuggets
30 min