Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)

Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)

3.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • roasted almonds
    25 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves and stalks, cut into thirds
    4 sprigs
  • garlic cloves
    3
  • water
    1840 g
  • quinoa well rinsed and drained
    100 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • leek white part only, cut into pieces
    225 g
  • celery cut into pieces
    150 g
  • broccoli cut into florets
    400 g
  • zucchini trimmed and cut into pieces
    120 g
  • potato peeled and cut into pieces
    300 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tips)
    20 g
  • ground black pepper to taste
  • sunflower seeds
    2 tbsp
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • natural yoghurt high protein (see Tips)
    95 g
  • seeded wholemeal bread toasted (see Tips)
    2 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 462.5 kcal / 1930 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 114.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...