Urządzenia i Akcesoria
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves20 g
-
shallots30 g
-
yellow onion cut in quarters100 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh lemongrass white parts only2 stalks
-
cooking oil80 g
-
water500 g
-
carrot cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)50 g
-
jicama (sengkuang), cut in thin strips (0.5 cm x 4 cm)100 g
-
salt2 tsp
-
fresh coconut milk500 g
-
long beans cut in 4 cm length100 g
-
glass noodles soaked to soften and drained50 g
-
dried bean curd sticks (fuchuk), soaked to soften100 g
-
fresh red chillies cut in slices2
-
fresh green chillies cut in slices2
-
tempeh cut in slices (2 cm), pan fried100 g
-
dried tamarind piece (asam keping)1
-
ground turmeric1 tsp
-
firm tofu cut in slices (2 cm), pan fried200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1769 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
3089.9 kJ /
738.5 kcal
Tłuszcz
57.8 g
Błonnik
10.1 g
Tłuszcz nasycony
37.6 g
Węglowodany
22.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Cooking White Rice
25 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Vegetable Sambar
35 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min