Urządzenia i Akcesoria
Steamed Chicken with Chilli Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless500 g
-
salt½ tsp
-
fresh ginger3 slices
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
garlic cloves2
-
chilli oil3 tbsp
-
light soy sauce1 tbsp
-
vinegar1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried chillies deseeded, cut in 1 cm length2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)½ tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
-
white sesame seeds toasted, to garnish1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spicy Asian
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stir Fried Whole Fish
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Ginger sesame oil chicken
25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Turmeric Chicken
50 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min