Steamed Chicken with Chilli Sauce
TM6 TM5 TM31

Steamed Chicken with Chilli Sauce

4.2 (20 ocen)

Składniki

  • 600 g water
  • 500 g whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless
  • ½ tsp salt
  • 3 slices fresh ginger
  • 1 spring onion, cut in 4 cm length
  • 2 garlic cloves
  • 3 tbsp chilli oil
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tsp vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 2 dried chillies, deseeded, cut in 1 cm length
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • ½ tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
  • 1 pinch white sesame seeds, toasted, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1372 kJ / 327 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy