Sous-Vide Salmon
TM6

Sous-Vide Salmon

4.5 ( 19 ocen )

Składniki

  • 2 fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • ½ tsp salt to season
  • ½ tsp ground black pepper to season
  • 2 dried bay leaves
  • 2 slices lemon deseeded
  • 1450 g water
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon)
    lub 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 sprig spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
97 kcal / 406 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
250 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy