Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250 mg
Białko
15 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min