Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
250 mg
Białko
15 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 godz. 5 min
Shallot Oil
25 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min