Urządzenia i Akcesoria
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1274 mg
Białko
6 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Toasted Peanuts
20 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Furikake
5 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 godz. 10 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Ginger sesame oil chicken
25 min