Urządzenia i Akcesoria
Beef Sukiyaki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1151.7 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1782.2 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabatta olive sticks
2 godz. 5 min
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 godz.
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Pistachio Filled Eid Cookies
45 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min
Hokkaido Cupcakes
45 min
Hot Dogs in a Blanket
1 godz. 40 min