Urządzenia i Akcesoria
Beef Sukiyaki
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
water500 g
-
kombu5 g
-
sake75 g
-
mirin90 g
-
soy sauce80 g
-
sugar25 g
-
beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)300 g
-
onion thick sliced80 g
-
leek white part only, diagonal sliced1
-
carrot sliced40 g
-
konjac rinsed100 g
-
shiitake mushroom, fresh thick sliced40 g
-
oyster mushrooms100 g
-
rocket leaves50 g
-
udon noodles frozen400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1151.7 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1782.2 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
KL Hokkien Noodles
35 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Stir-fry Chayote
25 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Mango sorbet
2 min
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min
Green mango shake
5 min