Beef Sukiyaki

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion

Składniki

  • water
    500 g
  • kombu
    5 g
  • sake
    75 g
  • mirin
    90 g
  • soy sauce
    80 g
  • sugar
    25 g
  • beef short ribs Slices of hot pot, (or other slices of beef)
    300 g
  • onion thick sliced
    80 g
  • leek white part only, diagonal sliced
    1
  • carrot sliced
    40 g
  • konjac rinsed
    100 g
  • shiitake mushroom, fresh thick sliced
    40 g
  • oyster mushrooms
    100 g
  • rocket leaves
    50 g
  • udon noodles frozen
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1151.7 mg
Białko 14.4 g
Kalorie 1782.2 kJ / 426 kcal
Tłuszcz 27.6 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 11.9 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...