
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
398 kcal /
1667 kJ
Białko
52 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
426 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Ginger Pork
25 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Lemon Chicken
25 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Stir Fried French Beans
15 min