Urządzenia i Akcesoria
Steamed Pepper Chicken
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
-
white peppercorns15 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
whole chicken legs (approx. 600 g), preferably free-range chicken, rinsed, patted dry with kitchen paper2
-
salt⅛ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 ½ tbsp
-
water1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426 mg
Białko
52 g
Kalorie
1667 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Kangkung
10 min
Sautéed Prawns
15 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Braised Eggs
Brak ocen
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
Lemon Chicken
25 min