Gâteau crèmeux au cacao sans gluten

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 tranches

Składniki

Le gâteau au chocolat et aux noix
  • œufs
    6
  • d'amandes, entières, décortiquées
    100 g
  • de cerneaux de noix
    100 g
  • de noisettes, décortiquées, non émondées
    100 g
  • de cacao en poudre non sucré (tout type)
    20 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de beurre ramolli et un peu pour le moule
    150 g
La crème de noisettes au cacao
  • de sucre
    100 g
  • de cacao en poudre non sucré (tout type)
    30 g
  • de purée de noisette sans gluten
    50 g
  • de fromage à tartiner
    100 g
  • noix, entières, mélangées pour la finition

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 401.4 kcal / 1679.5 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 67.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...