Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat blanc, en morceaux
- 60 g d'amandes, entières, décortiquées
- 80 g de flocons d'avoine, fins
- 130 g de beurre, mou, en morceaux
- 100 g de sucre
- 100 g de sucre de canne complet (ou de cassonade))
- 1 œuf
- 10 g de sucre vanillé, maison
- 90 g de farine
- 40 g de cacao en poudre (toutes sortes)
- 1 c. à café de poudre à lever
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
Alternatywne przepisy
Dal de lentilles aux épinards
35min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Pain à la patate douce et à la banane
2h
Biscuits sablés au citron
Brak ocen
Boisson 100% pamplemousse
10min
Pain de mie
3h
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Brownies
45 min
Croissants au fromage
40 min
Cake choco-courgettes
1h 25min
Muffins au chocolat
45 min
Sauce bolognaise
3h 15min