Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de farine de riz
- 90 g de maïzena
- 220 g de sucre
- 125 g de yogourt à l'abricot
- 100 g d'huile
- 3 œufs
- 1 sachet de poudre à lever
- Wartości odżywcze
- na 1 morceaux
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies aux noix
50 min
Hiboux en fromage
Brak ocen
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Pizzoccheri à la mode du Val Poschiavo
1 Std. 30 Min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Choco-praliné abricot
Brak ocen
Soft ice vanille
13 Std.
Gâteau à l'Ovo
55min
Tresse russe aux canneberges
3h
Houmus
10 min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min