Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 brins de basilic frais, feuilles seulement
- 15 g d'échalote (française)
- 10 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 150 g de tomates séchées dans l'huile, égouttées
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 6.7 g
- Tłuszcz
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Clafoutis aux prunes (TM6)
1 Std. 15 Min
Röstis de légumes racines (TM6)
50 Min
Rillette de sardine au citron
5 Min
Tartinade d’aubergines
20 Min
Sauce balsamique
10 Min
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15 Min
Dip aux dattes et au curry
5 Min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 Min
Vinaigrette citronnée
5 Min