Risotto au chorizo

Risotto au chorizo

4.4 49 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 75 g de parmesan coupé en morceaux
  • 3 échalotes en gros morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 230 g de chorizo en petits dés
  • 380 g de riz spécial risotto
  • 1130 g d'eau
  • 1 ½ cube de bouillon de volaille
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 579 mg
Białko 16.9 g
Kalorie 2015.9 kJ / 481.8 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 55.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...