
Urządzenia i Akcesoria
Chili Con Carne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de poivron rouge coupé en morceaux150 g
-
de poivron vert coupé en morceaux150 g
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive10 g
-
de viande hachée500 g
-
de cumin en poudre1 c. à café
-
de paprika1 c. à café
-
de coulis de tomates400 g
-
sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
-
de haricots rouges en conserve égouttés500 g
-
de grains de maïs en conserve égouttés140 g
-
coriandre fraîche (opcjonalnie) pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
526.7 kcal /
2203.8 kJ
Białko
31.3 g
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
35.7 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Sód
541.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spécialités du monde
12 Przepisów
Francja
Francja