Risotto aux champignons

Risotto aux champignons

4.5 306 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 60 g de parmesan en morceaux
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 500 g de champignons frais nettoyés et coupés
    500 g de champignons surgelés
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poule émietté
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 201.7 mg
Białko 10 g
Kalorie 1458.3 kJ / 348.6 kcal
Tłuszcz 12.7 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 46.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...