
Urządzenia i Akcesoria
Risotto aux champignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux60 g
-
d'échalotes100 g
-
de beurre en morceaux40 g
-
d'huile d'olive25 g
-
de champignons frais nettoyés et coupés500 g
-
de riz spécial risotto300 g
-
de vin blanc sec100 g
-
d'eau650 g
-
cube de bouillon de poule émietté1
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
348.6 kcal /
1458.3 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
46.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
201.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simple & Rapide
14 Przepisów
Francja
Francja