Risotto aux champignons
TM6 TM5 TM31

Risotto aux champignons

4.6 (115 ocen)

Składniki

  • 60 g de parmesan, en morceaux
  • 100 g d'échalotes
  • 40 g de beurre, en morceaux
  • 25 g d'huile d'olive
  • 500 g de champignons frais, nettoyés et coupés
    lub 500 g de champignons surgelés
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de poule, émietté
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1458.3 kJ / 348.6 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
46.1 g
Tłuszcz
12.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
1.4 g
Sód
201.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy