Risotto aux champignons

Risotto aux champignons

4.5 191 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    60 g
  • d'échalotes
    100 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de champignons frais nettoyés et coupés
    500 g
    500 g de champignons surgelés
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    650 g
  • cube de bouillon de poule émietté
    1
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 348.6 kcal / 1458.3 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 46.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 201.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...