Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 1 échalote
- 150 g de lardons
- 30 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 4 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293.6 kJ / 309.2 kcal
- Białko
- 15.1 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 492.9 mg
Alternatywne przepisy
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30 min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25min
Minipains façon bretzel
2h
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40 min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Spaghetti de courgette aux crevettes et sauce au citron
25min
Filets de poulet au miel et à la moutarde, purée de chou-fleur à l'ail
1h
Poulet au citron et tagliatelle de courgette
30 min
Poisson sauce coco
35min