Urządzenia i Akcesoria
Bietencarpaccio met Burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (opcjonalnie)2 el
-
pecannoten (opcjonalnie) gehakt2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
436.8 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Kimchi kaasdip
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min
Salmorejo
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min