Urządzenia i Akcesoria
Bietencarpaccio met Burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie140 g
-
witte azijn60 g
-
citroensap30 g
-
Dijon mosterd1 tl
-
ahornsiroop15 g
-
basilicum, gedroogd5 tl
-
zout naar smaak½ tl
-
zwarte peper, gemalen naar smaak¼ tl
Bieten
-
rauwe babybiet bijgesneden800 g
-
water1100 g
-
rucola120 g
-
burrata in stukken gescheurd250 g
-
granaatappelpitten (opcjonalnie)2 el
-
pecannoten (opcjonalnie) gehakt2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
436.8 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Brak ocen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Hummus
5 min
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen