Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 100 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 15 g zetmeel
- 65 g zachte boter, in stukken
- 50 g suiker
- 10 g melk
- 1 snuifje zout
Afwerking
- 60 g gedroogde veenbessen
- 20 g rode bietensap
- 10 g bloem
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panna cotta
6h 15min
Pizza met fruit en yoghurt
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Levercake
Brak ocen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Vier kazen flatbread om te delen
Brak ocen
Linzenbrood
1h 55min
Abrikozenlikeur
30 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Fideuá van groenten
40 Min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min