Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- 100 g bloem
- ½ tl bakpoeder
- 15 g zetmeel
- 65 g zachte boter, in stukken
- 50 g suiker
- 10 g melk
- 1 snuifje zout
Afwerking
- 60 g gedroogde veenbessen
- 20 g rode bietensap
- 10 g bloem
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegan Brownies
2h 40min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Worstmummies
Brak ocen
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Napolitaanse cake
Brak ocen
Venkelsapje
10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min