Ravioli Soep met Rundsvlees

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie

Składniki

  • ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)
    300 - 400 g
    300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)
  • rode uien gesneden
    120 g
  • teentjes knoflook gesneden
    2
  • olijfolie
    30 g
  • water
    800 g
  • gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
    1
  • met verse kaas gevulde ravioli
    250 - 300 gram
  • peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 333.9 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...