Urządzenia i Akcesoria
Verse Tomatensoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portie
Składniki
-
uien gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie30 g
-
rode wijn droog50 g
-
tomatenpuree100 g
-
tomaten in stukjes (4 cm)800 g
-
suiker1 tl
-
zout1 afgestreken tl
-
peper, gemalen3 snuifjes
-
basilicum, gedroogd1 tl
-
groentebouillonpasta1 volle tl
-
oregano, gedroogd1 volle tl
-
water300 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
143 kcal /
600 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
2.4 g