Kippenbouillon met groene kruidenomelet

Kippenbouillon met groene kruidenomelet

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties

Składniki

  • verse peterseliebladeren
    10 g
  • verse korianderbladeren
    10 g
  • eieren
    4
  • melk
    80 g
  • gemalen nootmuskaat
    ½ tl
  • gemalen witte peper
    ½ tl
  • zout
    1 ½ tl
  • water
    1100 g
  • gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)
    350 g
  • kippenvleugels
    600 g
  • gedroogde chilivlokken
    ½ tl
  • stokbrood om op te dienen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1268.7 mg
Białko 34.8 g
Kalorie 1705.4 kJ / 407.6 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...