Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g verse peterseliebladeren
- 10 g verse korianderbladeren
- 4 eieren
- 80 g melk
- ½ tl gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen witte peper
- 1 ½ tl zout
- 1100 g water
- 350 g gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selderij), in stuken (2 cm)
- 600 g kippenvleugels
- ½ tl gedroogde chilivlokken
- stokbrood, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1705.4 kJ / 407.6 kcal
- Białko
- 34.8 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1268.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Romige champignonsoep
20min
Kipsatés met pindasaus
2h
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Roze roerei
Brak ocen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Drie soorten melk cake
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Vastensoep
30 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min