Pain bis dans un moule à cake

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
20 morceaux

Składniki

La pâte
  • d'eau
    370 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de beurre coupé en morceaux (2 cm)
    50 g
  • de farine bise
    500 g
  • de sel
    12 g
  • de sucre
    2 c. à café
La mise en forme
  • farine bise pour le plan de travail et pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 110.4 kcal / 461.7 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 234.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...