Pain bis dans un moule à cake

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
20 morceaux

Składniki

La pâte
  • 370 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 50 g de beurre coupé en morceaux (2 cm)
  • 500 g de farine bise
  • 12 g de sel
  • 2 c. à café de sucre
La mise en forme
  • farine bise pour le plan de travail et pour saupoudrer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Sód 234.9 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 461.7 kJ / 110.4 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...