Tresse au beurre à 6 brins

Tresse au beurre à 6 brins

5.0 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 tranches

Składniki

  • de lait
    300 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine à tresse
    500 g
  • de beurre en morceaux, froid
    60 g
  • de sucre
    15 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • farine à tresse pour fariner
  • œuf
    1
  • de crème
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 314 kcal / 1319 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...