Tresse au beurre à 6 brins

Tresse au beurre à 6 brins

5.0 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 tranches

Składniki

  • 300 g de lait
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
  • 500 g de farine à tresse
  • 60 g de beurre en morceaux, froid
  • 15 g de sucre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • farine à tresse pour fariner
  • 1 œuf
  • 1 c. à soupe de crème

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 9 g
Kalorie 1319 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...