
Urządzenia i Akcesoria
Feuilleté de camembert et guanciale
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)200 g
-
de farine de blé200 g
-
d'eau froide90 g
-
de sel½ c. à café
-
oignon1
-
gousse d'ail1
-
de guanciale200 g
-
farine de blé pour le plan de travail
-
camembert1
-
de miel2 c. à soupe
-
de romarin frais2 pincées
-
de poivre moulu3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
831.6 kcal /
3479.4 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
62.7 g
Węglowodany
54.4 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Sód
692.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CHEESY
10 Przepisów
Francja
Francja