Feuilleté de camembert et guanciale

Feuilleté de camembert et guanciale

4.4 8 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
    200 g
  • de farine de blé
    200 g
  • d'eau froide
    90 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • oignon
    1
  • gousse d'ail
    1
  • de guanciale
    200 g
    200 g de lardons fumés
  • farine de blé pour le plan de travail
  • camembert
    1
  • de miel
    2 c. à soupe
  • de romarin frais
    2 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 831.6 kcal / 3479.4 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 62.7 g
Węglowodany 54.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 33.5 g
Sód 692.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...