Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'huile d'olive
- 120 g de poivrons verts en cubes (2 cm)
- 80 g d'oignon en tranches (1 cm)
- 2 gousses d'ail entiers, non pelés
- 300 g de pommes de terre à chair ferme pelées, diamètre (4 cm), tranché (1 cm)
- 1 c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 200 g de chorizo non pelés, coupé en tranches (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 583 kJ / 139.3 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 321.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet à la crème, champignons et purée pomme-panais
1h
Rillettes de poulet façon basquaise
55min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
Brak ocen
Gâteau individuel chocolat et fraises
50min
Flatbread 4 fromages à partager
40 min
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3h 15min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1 Std. 15 Min
Croquettes de thon
1h
Courgettes farcies au canard
1h 5min
Pain perdu aux fraises
40 min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45 min