
Urządzenia i Akcesoria
Lasagne de blanquette
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux100 g
-
de carottes coupées en tronçons (3 cm)300 g
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu4 pincées
-
d'eau600 g
-
de sauté de veau coupé en petits morceaux800 g
-
de poireaux coupés en tronçons (1 cm)250 g
-
de champignons de Paris frais coupés en six200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de farine de blé60 g
-
de lasagne10 - 12 feuilles
-
de fromage râpé50 g
-
salade verte pour le service
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
371.2 kcal /
1555.7 kJ
Białko
41.5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Sód
588.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tradition twistée
10 Przepisów
Francja
Francja