Urządzenia i Akcesoria
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Ball Soup With Cabbage
Brak ocen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Avocado with egg and salmon tartare
45 min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Grain free wraps
15 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min