Urządzenia i Akcesoria
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)400 - 450 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra to season½ tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 10 g2 tbsp
-
water to cover
-
onion80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
harissa paste½ - 1 teaspoon
-
eggs4
-
dried chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1027.5 kJ /
245.6 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Breakfast burritos
45 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 godz. 25 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Green juice (12 months+)
10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Mini chicken kyivs
45 min