Urządzenia i Akcesoria
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
629.9 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Creamy Feta Dip
5 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Brak ocen
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Dairy-free coconut ice cream
Brak ocen
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
VEGEMITE® and cheese butter
10 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Brak ocen