Urządzenia i Akcesoria
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
629.9 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 godz.
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Brak ocen
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Protein Bars
50 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Teriyaki deli chicken
40 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Ham and cheese canelé
49 godz.
Buffalo chicken wings
50 min
Gluten free waffle cones
35 min