Urządzenia i Akcesoria
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
629.9 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Spaghetti Carbonara
40 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Mexican corn salad
25 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Mango and labne slice
28 godz.