Urządzenia i Akcesoria
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 pieces
Składniki
Red cabbage and carrot salad
-
roasted salted peanuts100 g
-
fresh coriander leaves only1 bunch
-
red cabbage cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
sesame oil20 g
-
brown sugar10 g
-
dried chilli flakes¼ tsp
Dough
-
water175 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
plain flour350 g
-
sunflower oil10 g
-
sea salt¼ tsp
Marinated pork belly and assembly
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and thinly sliced30 g
-
sunflower oil plus extra to brush and grease20 g
-
red onion thinly slice100 g
-
boneless skinless pork belly lean, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
brown sugar20 g
-
ground aniseed1 tsp
-
white wine100 g
-
tamari sauce100 g
-
water50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1063.9 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
4130.7 kJ /
987.3 kcal
Tłuszcz
71.6 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Węglowodany
62.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2 godz.
Courgetti Carbonara
40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Focaccia
3 godz.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min
Pan-fried pork buns
2 godz.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Char siu pork bao
2 godz. 10 min