Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Red cabbage and carrot salad
- 100 g roasted salted peanuts
- 1 bunch fresh coriander, leaves only
- 100 g red cabbage, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 20 g sesame oil
- 10 g brown sugar
- ¼ tsp dried chilli flakes
Dough
- 175 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- 1 tsp brown sugar
- 350 g plain flour
- 10 g sunflower oil
- ¼ tsp sea salt
Marinated pork belly and assembly
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh ginger, peeled and thinly sliced
- 20 g sunflower oil, plus extra to brush and grease
- 100 g red onion, thinly slice
- 600 g boneless skinless pork belly, lean, cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g brown sugar
- 1 tsp ground aniseed
- 100 g white wine
- 100 g tamari sauce
- 50 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 4130.7 kJ / 987.3 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 62.9 g
- Tłuszcz
- 71.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.7 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 1063.9 mg
Alternatywne przepisy
Korean fried chicken
4h
Smash burger taco
40 Min
Lolly cake
4h 5min
Korean Bo ssam
29h 20min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2h 35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Charcoal bao buns
1 Std. 50 Min
Korean bao beef sliders
2 Std. 10 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min