Skirt Steak Spiralized Salad

Skirt Steak Spiralized Salad

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 portions

Składniki

  • carrots peeled, slender type
    140 g
  • zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter
    80 g
  • yellow squash slender type, approx. 5 cm in diameter
    60 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • garlic cloves thinly sliced
    3
  • fresh ginger peeled, thinly sliced
    5 g
  • fresh shiitake mushrooms thinly sliced
    120 g
  • Chinese five spice powder adjust to taste
    1 tsp
  • spring onions chopped
    4 sprigs
  • salt adjust to taste
    1 tsp
  • beef bones skirt steak, thinly sliced (0.5 cm)
    230 g
  • hoisin sauce
    60 g
  • sesame oil
    2 tsp
  • baby spinach leaves
    140 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 648.4 kcal / 2712.9 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 43.7 g
Węglowodany 36.3 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 647.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...