Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 特級初榨橄欖油
- 100 克 青椒, 切小塊
- 150 克 洋蔥, 切半
- 100 克 罐裝蕃茄糊
- 2 粒 蒜頭
- 2 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 800 克 馬鈴薯, 去皮,切片(見要訣)
- 400 克 水
- 1 小撮 鹽
- 300 克 新鮮鮪魚, 切成小丁(3x3公分)
- 6 支 新鮮巴西利, 只取葉子,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 16 g