蒜味魚露烤雞翅

蒜味魚露烤雞翅

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    30 克
  • 新鮮青辣椒 (opcjonalnie)
    10 克
  • 奶油
    20 克
  • 20 克
  • 2 茶匙
  • 醬油
    15 克
  • 魚露
    15 克
  • 蠔油
    15 克
  • 400 克
  • 雞翅 ,(二節翅)
    500 克
  • 香菜 ,切碎
  • 檸檬 ,切四,擠汁用
    1 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 343.9 kcal / 1438.7 kJ
Białko 23.1 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 714 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...