Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜頭
- 10 克 新鮮青辣椒
- 20 克 奶油
- 20 克 油
- 2 茶匙 糖
- 15 克 醬油
- 15 克 魚露
- 15 克 蠔油
- 400 克 水
- 500 克 雞翅 ,(二節翅)
- 香菜 ,切碎
- 1 顆 檸檬 ,切四,擠汁用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1438.7 kJ / 343.9 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 25.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 714 mg