
Urządzenia i Akcesoria
台式椒麻雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
去骨雞腿排600 克
-
醬油3 大匙
-
糖4 茶匙
-
米酒1 大匙
-
薑 ,切碎5 克
-
米醋15 克
-
烏醋10 克
-
水10 克
-
香油10 克
-
花椒粉1 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒20 克
-
高麗菜 ,切細絲100 克
-
蔥 ,切蔥花20 克
-
新鮮香菜葉 ,略切10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
436.5 kcal /
1821.6 kJ
Białko
23.5 g
Tłuszcz
28.1 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

3步驟料理奇蹟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan