台式椒麻雞

台式椒麻雞

4.8 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排
    600 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 4 茶匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ,切碎
    5 克
  • 米醋
    15 克
  • 烏醋
    10 克
  • 10 克
  • 香油
    10 克
  • 花椒粉
    1 茶匙
  • 檸檬汁
    10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    20 克
  • 高麗菜 ,切細絲
    100 克
  • ,切蔥花
    20 克
  • 新鮮香菜葉 ,略切
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 436.5 kcal / 1821.6 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 28.1 g
Węglowodany 21.2 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...