Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1h 10min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Cooked Quinoa
15min
Vegan Aioli Sauce
10min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30min
Sautéed onions and garlic
10min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min