Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
parsnip peeled, cut in pieces that fit through feeder tube350 - 400 g
-
olive oil4 tsp
-
chickpea (besan) flour2 tsp
-
salt plus 1 pinch1 tsp
-
canned tomatoes250 g
-
fresh basil leaves10 g
-
mozzarella cheese shredded150 g
-
black olives pitted8 - 10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1768.8 kJ /
422.8 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chopped Asian Salad
20 Min
Aussie Potato Salad
1 Std. 30 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Yoghurt cheese
24 Std. 40 Min
Curry potato soup
35 Min
Traditional Fried Rice
20 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Community fave brown rice salad
55 Min