Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts

Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion

Składniki

  • pumpkins peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
    700 g
  • walnuts
    30 g
  • fennel bulbs cut in quarters
    250 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • water
    150 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • salami thinly sliced
    300 g
  • Gorgonzola, dolce (soft texture) (see tips)
    150 g
  • fresh parsley leaves chopped, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1334.8 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 2370 kJ / 566.5 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...