Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portion
Składniki
-
pumpkins peeled, cut in pieces that fit through feeder tube700 g
-
walnuts30 g
-
fennel bulbs cut in quarters250 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
water150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
salami thinly sliced300 g
-
Gorgonzola, dolce (soft texture) (see tips)150 g
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1334.8 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
2370 kJ /
566.5 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
23.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun pork rice
1h 15min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Pas d’évaluation
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Geode Cake
4h
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Champagne lemon slush
10min
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Boston Clam Chowder
55min