Urządzenia i Akcesoria
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Anniversary Cake
2 godz.
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Sukiyaki
55 min
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2 godz. 10 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min