Urządzenia i Akcesoria
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 godz.
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min