Urządzenia i Akcesoria
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Sambal Belacan
5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Summer seafood soup
45 min
Smoked Indian-spiced quail
3 godz. 20 min
Soy Sauce Prawns
30 min
Ginger Coriander Steamed Fish
Brak ocen
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min