Urządzenia i Akcesoria
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
fresh king oyster mushrooms slender type500 g
-
onion30 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil10 g
-
minced pork100 g
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
water200 g
-
dark soy sauce1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
345.2 kJ /
82.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lychee sorbet with vodka
8 godz. 15 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 godz. 15 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Tuna poke bowl
1 godz.
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.