Urządzenia i Akcesoria
Pesto Pizza Dough
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 slices
Składniki
Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
fresh basil3 oz
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.4 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1095.7 kJ /
261.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Pizzazz
7 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pita Bread
2h
Herbed Spiral Rolls
35min
Bagels
1h 20min
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Beet Hummus
20min
Florida Cuban Rolls
3h
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Spiced Apple Cider
25min
Simple Mixing Bread
3h 20min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min