Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
TM6

Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 16 oz sweet potato, peeled, halved to fit feeder tube
  • 4 oz yellow onions, halved to fit feeder tube
  • 6 oz asparagus, cut in half
  • non-stick cooking spray
  • 2 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • ½ tsp salt, to taste, plus extra to season potato slices
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste, plus extra to season potato slices
  • 3 oz baby spinach
  • 4 large eggs
  • 3 oz whole milk
  • 3 oz cheese, in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1095.9 kJ / 261.9 kcal
Białko
10.9 g
Węglowodany
12.5 g
Tłuszcz
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Błonnik
2.5 g
Sód
551.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy