Urządzenia i Akcesoria
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
sweet potato peeled, halved to fit feeder tube16 oz
-
yellow onions halved to fit feeder tube4 oz
-
asparagus cut in half6 oz
-
non-stick cooking spray
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
salt to taste, plus extra to season potato slices½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season potato slices⅛ tsp
-
baby spinach3 oz
-
large eggs4
-
whole milk3 oz
-
cheese in small pieces (cheddar, goat cheese or Brie), or grated Parmesan3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551.6 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1095.9 kJ /
261.9 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 Min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 Std.
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 Std. 15 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.