Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Versatile smooth soup
45 min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 godz. 30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min