Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water to soak18 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)9 oz
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil½ oz
-
leeks trimmed, white part only, cut into pieces9 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced3 ½ oz
-
fresh brown mushrooms thinly sliced7 oz
-
water7 oz
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to season, to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
Pecorino cheese grated2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
141 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1517.5 kJ /
362.5 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
49.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.