Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Chili con Carne
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
4 portions
Składniki
-
stew meat trimmed and cubed (1 in.)28 oz
-
dried oregano2 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
sea salt to taste, divided1 ¼ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cilantro roots and stalks (leaves reserved to garnish) (see Tip)½ - 1 oz
-
olive oil1 oz
-
red onion cut into wedges (approx. 1 in.)7 oz
-
fresh jalapeño chili halved, deseeded (optional)1
-
garlic cloves2
-
6 oz yellow bell peppers, deseeded and cut into pieces (1 in.)red bell peppers deseeded and cut into pieces (1 in.)6 oz
-
cocoa powder2 tsp
-
red wine vinegar1 tbsp
-
28 oz canned diced tomatoescanned crushed tomatoes28 oz
-
freeze dried instant coffee granules1 tsp
-
cornstarch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained14 oz
-
canned black beans rinsed and drained, (optional)14 oz
-
sour cream to serve
-
grated cheddar cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1276.7 mg
Białko
51.6 g
Kalorie
3780.8 kJ /
903.6 kcal
Tłuszcz
53.4 g
Błonnik
18.1 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Steak au Poivre
20 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 godz. 40 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Beef Stroganoff
40 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min