Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Spicy Rosemary Mixed Nuts
35 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Green Garlic Spread
10 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Dairy Free Tzatziki
15 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min