Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lasagna
- 2 - 3 tbsp gluten-free flour, to dust
- 1 homemade pasta dough, Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
- 2 oz Parmesan cheese, cubed
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 24 oz fresh cremini mushrooms, sliced
- 6 oz fresh shiitake mushrooms, sliced
- 2 tbsp dried parsley
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 32 oz whole milk
- 2 oz cornstarch
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz unsalted butter, cubed
ASSEMBLY
- extra virgin olive oil, to grease
-
16
oz raclette cheese, deli-sliced or grated
lub 16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2937 kJ / 702 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Cauliflower Steaks
45 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min