Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min
Sweet Potato Pancakes
20 min
Avocado Deviled Eggs
25 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min