Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Mushroom Lasagna
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Lasagna
-
gluten-free flour to dust2 - 3 tbsp
-
homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade1
-
Parmesan cheese cubed2 oz
Mushrooms
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh cremini mushrooms sliced24 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced6 oz
-
dried parsley2 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Béchamel Sauce
-
whole milk32 oz
-
cornstarch2 oz
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
unsalted butter cubed2 oz
ASSEMBLY
-
extra virgin olive oil to grease
-
16 oz Gruyère cheese, deli-sliced or gratedraclette cheese deli-sliced or grated16 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
2937 kJ /
702 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3 godz. 5 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.