Urządzenia i Akcesoria
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Pickles
-
rice vinegar2 tbsp
-
sugar1 tbsp
-
green cabbage thinly sliced8 ½ oz
-
carrots (approx. 1), peeled and thinly grated5 oz
-
long red chili thinly sliced and deseeded, if preferred1
Korean Beef
-
aged grass fed sirloin steak beef, trimmed and thinly sliced10 oz
-
fresh red chilies cut into halves and deseeded if preferred2
-
fresh lemongrass cut into pieces (approx. 1½ in.)1
-
garlic cloves6
-
fresh ginger peeled, sliced1 ½ in.
-
water1 oz
-
light soy sauce1 tbsp
Rice
-
water35 oz
-
brown rice "low GI" (see Tip)7 oz
-
rice bran oil1 oz
-
baby romaine lettuce leaves, loose-leaf12
-
sesame oil to taste
-
soy sauce, light to taste
-
cilantro leaves only12 sprigs
-
long red chilies thinly sliced and deseeded, if preferred2
-
bean sprout, fresh3 oz
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23.8 g
Kalorie
1527.5 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cooking Long Pasta
Brak ocen
Spaghetti Muffins
55 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Chunky Guacamole
10 min
Spiralized Skirt Steak Salad
35 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Orange Julius
5 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min
Berry Duo
10 min