Wersje kompatybilne
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hoisin Pulled Pork
- ½ oz olive oil
- 5 oz yellow onions, quartered
- 3 garlic cloves
- ½ oz fresh ginger, peeled, cut into pieces
- 28 oz boneless pork shoulder, in one piece
- 1 ½ oz tomato purée (concentrated)
-
1
chicken stock cube, crumbled
lub 1 heaping tsp chicken stock paste - 20 oz water
- 7 ½ oz hoisin sauce, divided
- 1 ½ oz dark brown sugar
- 1 tbsp soy sauce
- ½ tsp Chinese five spice powder
Sesame Ginger Slaw
- 1 green onion, cut into pieces (1 in.)
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 10 oz white cabbage, cut into pieces (2 in.)
- 3 ½ oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz vegetable oil
- ½ oz sesame oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp grated ginger
- 1 heaping tsp soy sauce
To Serve
- 6 burger buns, brioche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2789 kJ / 666.6 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 36.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1123.2 mg
Alternatywne przepisy
Sticky Sesame Chicken
40min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Marry Me Chicken
40min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Hoisin Pork Bowl
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Parmesan Stock Cubes
35 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min