Urządzenia i Akcesoria
Meat Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
14 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves5
-
tomato paste1 tbsp
-
olive oil½ oz
-
dry red wine4 oz
-
4 oz waterbeef broth4 oz
-
canned crushed tomatoes (3 x 15 oz cans)45 oz
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground beef cut into pieces16 oz
-
spicy Italian sausages casings removed, cut into pieces7 oz
-
cooked pasta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
773.5 kJ /
184.9 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25 min
Spanish Rice
35 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Shrimp Scampi
40 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Chicken Salad Sandwich
15 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min