Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
545.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Red Beans and Rice
1 godz. 15 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Green Bean Gremolata
25 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Mediterranean Chicken
35 min