Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Potato Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
bacon cut into pieces (½ in.)8 oz
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
water25 oz
-
Yukon gold potatoes peeled and cut into pieces (½ in.)60 oz
-
large eggs4
-
celery cut into pieces (¼ in.)6 oz
-
pickles cut into pieces (¼ in.)5 oz
-
green onions cut into pieces (¼ in.) (approx. 4 onions)3 oz
-
capers2 tbsp
-
mayonnaise2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
545.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1187.6 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Herb Chicken and Rice
50 min
Green Bean Gremolata
25 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Italian Salad Dressing
5 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min