Urządzenia i Akcesoria
Cullen Skink
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered130 g
-
unsalted butter diced50 g
-
oil for greasing
-
medium eggs6
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)500 g
-
water500 g
-
milk500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)680 g
-
bay leaves2
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
grated lemon zest1 ¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 ½ Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1585.6 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Brak ocen
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min