Urządzenia i Akcesoria
Creamy Mushroom Truffle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
chestnut mushrooms quartered200 g
-
fresh button mushrooms halved250 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
olive oil15 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
mushroom stock cube (for 0.5 l) gluten free, crumbled1
-
boiling water250 g
-
cornflour mixed with 2 tsp water2 tsp
-
soya milk unsweetened200 g
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
truffle oil2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.4 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
433.6 kJ /
103.6 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and Potato Soup
40 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Pea and Mint Soup
20 min
Creamy tomato soup
30 min
Creamy mushroom soup
20 min
Onion Soup
1 godz.
Creamy Mushroom Soup
20 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min