Urządzenia i Akcesoria
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
334.5 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
967.2 kJ /
231.2 kcal
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rich Lemon Ice Cream
12 godz. 10 min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Sicilian Prawn Salad
Brak ocen
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Crème Caramel
3 godz. 50 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Ice Queen Cake
4 godz.