Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Cream Soup with Croutons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
red chilli (opcjonalnie) mild, deseeded, cut in pieces1
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
broccoli florets and stalks, cut in pieces (see tip)300 g
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
bread diced (approx. 1-2 cm)100 g
-
olive oil1 - 2 tsp
-
Cheddar cheese, cut in piecesGorgonzola dolce (opcjonalnie) (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1570 mg
Białko
9 g
Kalorie
990 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Pea and Mint Soup
20 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 Min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min