Broccoli Cream Soup with Croutons
TM6

Broccoli Cream Soup with Croutons

4.5 (128 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 80 g onions, quartered
  • 1 red chilli, mild, deseeded, cut in pieces (opcjonalnie)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 300 g broccoli, florets and stalks, cut in pieces (see tip)
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
  • 100 g bread, diced (approx. 1-2 cm)
  • 1 - 2 tsp olive oil
  • 60 - 80 g Gorgonzola dolce (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)
    lub Cheddar cheese, cut in pieces

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
990 kJ / 236 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
3.9 g
Sód
1570 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy